Διαφήμιση

Cucine Mania

KOYZINA

Στις μέρες μας οι κατοικίες αγαπούν την ελευθερία κινήσεων, γι'αυτό και η κουζίνα ως η κατεξοχήν δημιουργική γωνιά, ρίχνει τα τείχη και συνυπάρχει χωρίς ταμπού με τους υπόλοιπους χώρους.

Οι σύγχρονοι σχεδιαστές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στα νέα μοντέλα επίπλων που προτείνουν για τη μοντέρνα νοικοκυρά.

Η λειτουργικότητα, η εργονομία και η άρτια αισθητική τους ενισχύωνται με τον καλύτερο τρόπο από τα πρακτικά αξεσουάρ. Οι INOX οικιακές συσκευές εκπέμπουν λάμψη και καθαριότητα.

PERSONALITY
OF COURSE MY KITCHEN DOESN'T HAVE TO MATCH MY LIPSTIC
BUT IT SHOULD DEFINITELY SUIT ME.

Τα τελευταία μοντέλα.

Όλες οι νέες τάσεις είναι συγκεντρωμένες στις επιφάνεις μιας ολοκληρωμένης σύνθεσης, για να απολαμβάνετε καθημερινά στην κουζίνα τα πλεονεκτήματα του σύγχρονου σχεδιασμού.

CUCINE MANIA

Τακτοποιούν τα πάντα και σας βοηθούν να διατηρείτε το χώρο της κουζίνας καθαρό και τακτοποιημένο.
Ακόμα και αν δεν είστε φανατικοί με την οργάνωση και την τάξη ένα ειναι βέβαιο. Θα σας γίνουν απαραίτητα.

Ζώντας πολύτιμες στιγμές

Θέλετε να σας καλύπτει λειτουργικά και παράλληλα να πληρεί στο μάξιμουμ τις αισθητικές προσδοκίες σας. Για εσάς που ανεβάζετε τον πήχη σε πρωτόγνωρα ύψη, πάντοτε με στυλ, δεν υπάρχουν περιορισμοί. Υπάρχουν μόνο ξεχωριστές ιδέες, τις οποίες μπορείτε κάλλιστα να υλοποιήσετε.

Ιδού λοιπόν ο χώρος της κουζίνας, ιδού και η απόδειξη.

Η Cucinemania με 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο της κουζίνας οδηγεί τις εξελίξεις στα έπιπλα κουζίνας. Μοναδικό design, απόλυτη ποιότητα, λειτουργικότητα και εργονομία συνθέτουν την σύγχρονη εικόνα της κουζίνας που μετατρέπεται σε χώρο έμπνευσης και δημιουργίας. Το πιο ιδιαίτερο και αγαπημένο κομάτι του σπιτιού σας. Πάντα σε προσιτές τιμές και με το άψογο service που εγγυάται το όνομα Cucinemania.

Όπως την φανταστήκατε.

Οι ημικυκλικοί συρόμενοι μηχανισμοί από ανοξείδωτο υλικό μεγιστοποιούν τη λειτουργικότητα στο εσωτερικό των ντουλαπιών.
Συρόμενοι ανοξείδωτοι μηχανισμοί βάζουν σε τάξη. Με ειδική διαμόρφωση η γωνιά της ντουλάπας μετατρέπεται σε μίνι αποθήκη για το πλυντήριο ρούχων και την φύλαξη των απορρυπαντικών.Partners